Uusi BLÜCHER MagiCAD Cloud valintatyökalu

MagiCad Selection tool
Gert Siekmans, Senior Business Developer, on toiminut työkalun toteuttajana BLÜCHERillä.

BLÜCHERin lattiakaivojen, -altaiden ja viemäröintikourujen valinta on nyt helppoa BLÜCHER MagiCAD valintatyökalulla.

 

Uusi BLÜCHER MagiCAD Cloud valintatyökalu on helppokäyttöinen tuotevalintatyökalu BLÜCHERin viemäröintituotteille. Käyttäjä valitsee vain tuotetyypin ja valinnat muuttuvat sen mukaan. Tuotetiedot, -kuvat ja tekniset tiedot näytetään ja päivitetään, kun muutoksia tehdään.

Tällä videollanäet miten helppoa valintatyökalun käyttö on.

 ”BLÜCHERillä kiinnitetään paljon huomiota BIM:iin ja käytämmekin sanaa “BIMportance”. Kun BIM tulee jatkuvasti yhä tärkeämmäksi rakennusalan liiketoiminnassa ympäri maailmaa, haluamme pysyä pelissä mukana ja tarjota asiakkaillemme tarkkaan harkittuja BIM-ratkaisuja, jotka täyttävät markkinoiden todelliset vaatimukset. Meille se ei ole vain kertaluonteinen huomio, vaan seuraamme markkinoita jatkuvasti ja kehitämme BIM-strategiaamme sen mukaan.”

 

                                            -Gert Siekmans, Senior Business Developer, BLÜCHER

 

Valitut tuotteet voidaan lisätä suoraan MagiCAD- ja Revit- projekteihin MagiCAD Connect -sovelluksen kautta, joka on osa normaalia MagiCAD -asennuspakettia. Tavallisille Revit- käyttäjille MagiCAD Connect on saatavilla Autodeskin sovelluskaupasta tai MagiCAD- portaalista.

 

Tutustu on-line tuotevalintatyökaluun täällä.

 

Gert Siekmans jatkaa:

” Meillä oli jo tuotteita saatavana MagiCAD: ssä ja muissa tuotekirjastoissa, mutta halusimme ottaa askeleen eteenpäin ja tarjota asiakkaillemme älykkään ratkaisun helpompaa tuotevalintaa varten. Keskitymme asiakkaidemme tarpeisiin; mitä he haluavat, kuinka he toimivat ja kuinka voimme parantaa tätä prosessia tarjoamalla heille oikeat työkalut.


Panostamme vahvasti siihen, miten tuotteitamme näytetään, miten niitä voidaan käyttää ja valita projekteihin. Tämä antaa meille paremman näkyvyyden, joka erottaa meidät muista alan toimijoista.”


MagiCAD Connect


Kun MagiCAD Connect –sovellus asennetaan, Revit-käyttäjät voivat lisätä ilmaiseksi valitun osan MagiCAD Cloudin BIM-objekteista alkuperäisessä Revit RFA -muodossa.

Lisäksi MagiCAD Connect tarjoaa pääsyn MagiCADin valintatyökaluihin. Nämä ovat verkkosovelluksia, joiden avulla käyttäjät voivat valita ja määrittää monimutkaisia valmistajan tuotteita. Kun haluttu tuote on määritetty, se voidaan lisätä suoraan MagiCAD- tai Revit-projektiin BIM-objektina oikeilla teknisillä tiedoilla.

Jaa tämä artikkeli

Etsitkö uutisia sijoittajasuhteista?

Mediapyynnöt?