Historia

Ladosta moderniin tehtaaseen

BLÜCHERin tarina alkoi vuonna 1965, jolloin LVI-insinööri Johannes Blücher Skibild havaitsi, että kylpyhuoneiden lattiakaivoihin kaivattiin esteettisesti miellyttävän näköisiä ritilöitä. Hän ja hänen vaimonsa Gerda aloittivat ritilätuotannon tilallaan Länsi-Jyllannissa Vildbjergin lähellä.

Nykyään olemme osa Watts-brändiperhettä ja maailmanlaajuisesti johtava ruostumattomasta teräksestä valmistettujen viemäröintijärjestelmien valmistaja. Tuotteitamme käytetään maailmanlaajuisesti – tuotannon kysyntä BLÜCHERin Vildbjergin tehtaalla kasvaa.

1366x768_Floor_Drains_and_Channels_Upper_Round_top_01

Ratkaisut kaikille

Tuotevalikoimassamme on yli 2 500 tuotetta, kuten vakiomallisia ja räätälöityjä lattiakaivoja, kattokaivoja, viemäröintiputkia ja viemäröintikouruja. Kaikki viemäröintiratkaisumme on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, millä taataan mahdollisimman korkea laatu ja tarjotaan näin erinomainen virtauskapasiteetti, optimaalinen hygienia, vähähuoltoisuus ja pitkä varastoinninkestävyys. Viemäröintiratkaisumme on kehitetty joustavaksi modulaariseksi järjestelmäksi, jonka avulla asiakkaat voivat yhdistää osakomponentteja ja luoda näin yksilöllisiin vaatimuksiinsa sopivia kokonaisia tuotteita. Tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja, joissa joustavuus ja ammattitaito ovat tuotannossa avainroolissa.

customer_service_office_BL

Kanssasi alusta loppuun

Asiakkaat ympäri maailmaa luottavat osaamiseemme, maalaisjärkeemme ja sitoutuneeseen palveluumme. Olemme sitoutuneita olemaan mukana elämän virrassa – jokaisessa vaiheessa.