Sadevesijärjestelmät

Sadeveden viemäröinti kuntoon

BLÜCHER® Drain Roof -valikoimassa on ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kattokaivoja ja lisätarvikkeita. Yhdessä ruostumattomasta teräksestä valmistetun BLÜCHER® EuroPipe   -muhviputkijärjestelmän kanssa BLÜCHER® Drain Roof -valikoima muodostaa täydellisen ruostumattomasta teräksestä valmistetun sadeveden viemäröintijärjestelmän. Järjestelmää voidaan käyttää kaikentyyppisissä tasakattoratkaisuissa ja se sopii yhtä hyvin sekä painovoimaiseen- että umpivirtausjärjestelmiin.

 

Yhteystiedot ja asiakastuki

Tarvitsetko apua umpivirtausjärjestelmän laskentaan?

Täytä oheinen virtauslaskentalomake umpivirtausjärjestelmän suunnittelua varten ja lähetä se meille osoitteeseen [email protected]

Painovoimasen järjestelmän tapauksessa, ota suoraan yhteyttä BLÜCHER Finland.

 

Virtauksenlaskentalomake

1366x768_Roof_Drains_siphonic_01

Sadeveden umpivirtausjärjestelmä on kustannustehokas ja luotettava ratkaisu.

BLÜCHER® Europipe -muhviputkijärjestelmä on korkealaatunen umpivirtausjärjestelmä sadevesien viemäröintiin. Järjestelmä muodostuu BLÜCHER-kattokaivoista ja BLÜCHER® EuroPipe viemäriputkista. Umpivirtausjärjestelmä on helppo asentaa ja toimii turvallisesti useiden vuosikymmenien ajan. Umpivirtausjärjestelmällä poistat suuriakin sademääriä pienemmällä kaivomäärällä.

Lue lisää umpivirtausjärjestelmästä (EN)


Umpivirtausjärjestelmän kattokaivot
1366x768_Roof_Drains_gravity_roof_01

BLÜCHERin® putkistojärjestelmä painovoimaiseen sadevesiviemäröintiin.

BLÜCHER® EuroPipe -järjestelmä on luonnollinen valinta painovoimaiseen sadeveden viemäröintiin. Järjestelmällä on pitkä käyttöikä, erinomainen virtauskyky ja se on kätössä hiljainen. Ja samlla tyylikkään näköinen.

Lue lisää painovoimaisesta järjestelmästä (EN)


Painovoimaisen järjestelmän kattokaivot
1366x768_Roof_Drains_green_roof_01

Viherkaton sadevesiviemäröinti

Viherkatot ovat nykyään erittäin suosittuja. Niiden ansioista kaupungit vihertävät, ne parantavat katon lämmöneristystä ja viilenevät helteellä. Lisäksi ne helpottavat hulevesien hallinnassa varastoimalla sadevettä.

Oikeanlaisella viherkaton viemäröintijärjestelmällä voidaan hallita sadeveden virtaamia ja varsinkin runsaan sateen aikana tasata hulevesiviemärien kuormaa.

Lue lisää viherkattojen viemäröinnistä (EN)

 

Viherkaton kaivot
1366x768_Floor_Drains_and_Channels_Balcony_Drains_01

Parvekkeiden kuivatus

BLÜCHER tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita parvekekaivoja.

BLÜCHER® EuroPipe -muhviputkijärjestelmä on suosittu ratkaisu sadevesien poisjohtamiseen parvekkeilta. Ruostumaton teräs kestää hyvin säävaihteluja ja fyysistä rasitusta.

Parvekekaivot
Parking - Roof drainage

Viemäröintiratkaisut pysäköintitaloihin

Maanpäällisiissä ja varsinkin maanalaisissa pysäköintitaloissa paloturvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaivot ja putkistot ovat paloturvallinen ja helppoasenteinen ratkaisu.


Lue lisää pysäköintitalojen viemäröinnistä (EN)

Tutustu kaivoihin
connectedroof_1388x768px_logo _intelligent

Connected Roof –tuotteet

Seuraa langattomasti kattokaivojen toimintaa. Minimoi rakennusten ja rakenteiden kosteusvauriot uudella langattomalla hälytysjärjestelmällä, joka hälyttää vedenpinnan noustessa katolla.

Lue lisää Connected Roof- tuotteista
ROOF_Sc070_Snit_Gravity_Still_01_1850

Tehokas ja vähähuoltoinen järjestelmä

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sadeveden viemäröintijärjestelmä on iskun-, korroosion- ja palonkestävä sekä vähähuoltoinen. Sileä sisäpinta tekee järjestelmästä itsepuhdistuvan ja hyvät virtauominaisuudet ehkäisevät tukkeutumisen.

Roof_110822_3

Apunasi alusta loppuun

Voimme auttaa sinua kehittämään ja suunnittelemaan kohteeseesi täydellisesti sopivan sadeveden viemäröintijärjestelmän. Pyydä virtauslaskema täydellisen viemäri-, putki-, yhde- ja lisätarvikejärjestelmän suunnitteluun.


Lue lisää BLÜCHERin® sadevesiviemäröintijärjestelmän sovelluksista projekteissamme

Europipe_group

BLÜCHER® EuroPipe - kestävä ja luotetteva ratkaisu

BLÜCHER® Drain Roof valikoiman tuotteet on helppo liittää Blucher Europipe muhviputkijärjestelmään - näin muodostuu markkinoiden luotettavin sadevesijärjestelmä.

Lue lisää BLÜCHER® Europipe -putkijärjestelmästä

Anna meidän auttaa sinua seuraavassa sadeveden viemäröintiprojektissa. Ota yhteyttä jo tänään.

 

Yhteystiedot ja asiakastuki