BLÜCHER® EuroPipe

Säästä aikaa, rahaa ja työtunteja

BLÜCHER® EuroPipe on kestävä ja työtunteja säästävä ratkaisu, jota voidaan käyttää maanpinnan ylä- ja alapuolella monenlaisissa sovelluksissa. Tämän muhviputkijärjestelmänpaino on vain kolmannes verrattuna perinteiseen valurautaputkesta tehtyyn ratkaisuun. Asentamiseen tarvitaan vain yksi henkilö, joten viemäröintiprojekteissa säästyyaikaa, rahaa ja työtunteja.

Katso täältä kaikki BLÜCHER® EuroPipe -tuotteet

BLÜCHER® EuroPipe -järjestelmän edut:

  • luotettavat liitokset
  • helppo asennus
  • palamaton materiaali
  • säästää työtunteja
  • vakio- ja räätälöityjä tuotteita
  • rotilta suojaava ratkaisu
  • korkea virtauskapasiteetti
  • kestävät ja hygieeniset ratkaisut ruostumattomasta teräksestä

Kestävää kehitystä alusta loppuun

Itsenäisen tahon suorittamassa koko elinkaaren kustannukset kartoittavassa raportissa todettiin, että materiaali-, asennus-, huolto- ja poistokulut huomioiden BLÜCHER® EuroPipe on muihin materiaaleihin nähden kustannustehokkain ratkaisu.

Koska BLÜCHER® EuroPipe on valmistettu ruostumattomasta teräksestä eikä sitä ole pintakäsitelty, se on 100-prosenttisesti kierrätettävissä ilman ominaisuuksien heikkenemistä sen suunnitellun käyttöiän – yli 50 vuoden – jälkeen.

Asuinrakennukset

BLÜCHER® EuroPipe sopii uudis- ja korjausrakennusprojekteihin niin omakotitaloihin kuin kerrostaloihinkin.

Lataa PDF

Liikerakennukset

Kevyen muhvijärjestelmän ja poikkeuksellisen palonkestävyyden ansiosta BLÜCHER® EuroPipe -järjestelmä on ensisijainen valinta projekteissa eri puolilla maailmaa. Uskollisten asiakkaidemme joukossa on esimerkiksi sairaaloita, kouluja ja lentoasemia.

Lataa PDF

Teollisuusrakennukset

Elintarvike-, juoma- ja lääketeollisuudessa BLÜCHER® EuroPipe -järjestelmää arvostetaan sen hygieenisyyden ja kestävyyden ansiosta. Sileä ruostumattoman teräksen pinta ja korkea virtauskapasiteetti estävät kerrostumien muodostumista putkistojärjestelmään, ja ruostumaton teräs on myös vähähuoltoinen ja pitkäikäinen ratkaisu. AISI 316L -teräsputkijärjestelmä on täydellinen, kestävä ratkaisu kemianteollisuuteen.

Lataa PDF

Meriteollisuus

BLÜCHER® EuroPipe -viemäröintijärjestelmä on kokonaan vaihdettavissa ja käytettävissä sekä painovoimaisessa että umpivirtausjärjestelmässä. Telakat ja varustamot ympäri maailman luottavat BLÜCHERin pitkäikäisiin, kevyisiin, paloturvallisiin, hygieenisiin ja luotettaviin ratkaisuihin saniteettijärjestelmissään.

Lue lisää

Tapausesimerkki: Ruostumattomasta teräksestä valmistetut putket valittiin muoviputkien sijasta

Billundin lentoaseman uuteen monikerroksiseen pysäköintitaloon päätettiin asentaa muoviputkien sijasta ruostumattomasta teräksestä valmistetut putket. Katso tästä, miksi ratkaisuksi valittiin BLÜCHER® EuroPipe.

EuroPipe paineenkestotaulukko

BLÜCHER® EuroPipe-järjestelmän suorituskyky

Paineenkestotaulukko/BAR

Terje Hals
Päivittäisjohtaja
Aug Larsen

"The EuroPipe-pipes are much lighter, so they can be handled by just one person. That saved us a lot of heavy lifting and made it possible for us to work more efficiently."

Muhviputket

Tarjoamme laajan valikoiman muhviputkia, joiden halkaisija on Ø40 mm – Ø315 mm ja pituus 150 mm – 6000 mm.

Selaa muhviputkia

Yhteystiedot

Blücher -tuotteita varastoivat tukkuliikkeet

Ota yhteyttä - Blücher Suomi