Tarinamme

BLCHR_our_story_grid

Keitä olemme

BLÜCHERin perusti tanskalainen Johannes Blücher Skibild – mies, jolla oli visio ja missio ja jonka molemmat jalat olivat tiukasti maassa. Hän halusi löytää tyylikkään ritilän viemäröintiasennuksiin, joten hän ja hänen vaimonsa alkoivat valmistaa ladossaan ritilöitä ruostumattomasta teräksestä. Siitä lähtien BLÜCHER-konserni on laajentanut jatkuvasti tuote- ja palveluvalikoimaansa.

Mitä teemme

Samalla, kun katsomme tulevaisuuteen, haastamme eilsen suunnittelun pitäen kuitenkin kiinni ammatillisesta osaamisesta, laadusta ja perustajamme maanläheisestä ajattelutavasta. Pyrimme tekemään asioinnista kanssamme mahdollisimman helppoa, jotta asiakas voi keskittyä projektinsa haasteisiin. Varastoimme useimpia vakiotuotteitamme ja toimitusehtomme joustavat tarpeen mukaan. Projektin tueksi on saatavana laajaa dokumentointia, asennusvideointia, BIM-objekteja ja verkkosivuilta löytyy kattavaa tietoa. Tuotteiden mukana toimitetaan tarkat vaiheittaiset asennusohjeet ja räätälöityjen tuotteiden mukana tulee myös CAD-piirustukset. BLÜCHER-tuotteiden huolto-ohjeet löytyvät kotisivuiltamme.

Minne olemme matkalla

Pyrimme jatkuvasti parantamaan ja laajentamaan tuotevalikoimaa, dokumentointia sekä viestintää. Aivan kuten Johannes Blücher aikoinaan halusi parannella suunnittelemansa ritilän toimivuutta, BLÜCHER etsii jatkuvasti uusia mahdollisuuksia laajentua ja lisätä tarjontaa paikallisten vaatimusten mukaisesti ympäri maailmaa. Ylpeänä olemme osa Watts -brändiperhettä, jotta saamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita viemäröintiratkaisuja.

Lue lisää Wattsista