HygienicPro – Puhtaampi. Parempi.
Laitteiden ja tilojen hygieeninen suunnittelu on erityisen tärkeää elintarviketurvallisuuden takaamiseksi.
Viemäröintijärjestelmä on kiinteä osa tehdasrakennusta ja kun useimmat sen osat on sijoitettu lattiaan tai sen alapuolelle, jälkikäteen tehtävät muutokset viemäröintijärjestelmän asemointiin voivat tulla kalliiksi ja vaatia koko lattian vaihtamista.
Tehokas viemäröintijärjestelmä ylläpitää virtauskapasiteettinsa, on itsepuhdistuva, vähentää puhdistuksesta aiheutuvia tuotantokatkoksia, on pitkäikäinen, vie vähemmän tilaa ja vaatii vähemmän asennusaikaa.
Laitteiden ja tilojen hygieeninen suunnittelu on erityisen tärkeää elintarviketurvallisuuden takaamiseksi.
Kuvittele, että käyttäisit vain 1/30 siitä vesimäärästä, jonka tällä hetkellä kuluu viemäröintijärjestelmän tyhjentämiseen. HygienicPro® on täydellinen ratkaisu, sillä se kuluttaa hyvin vähän vettä.
BLÜCHER HygienicClean pesuri säästää aikaa ja vettä puhdistaen samalla sekä kourun että ritilän.
Katso, miten Madtree Brewing –panimo säästää 90 % vedenkulutuksessa ja työn määrässä.
Elintarviketeollisuuden ammattilaiset tekevät joka päivä töitä elintarviketurvallisuuden eteen. Me BLÜCHER:llä tiedämme kuinka tärkeästä työstä on kyse.
Ryhdy kumppaniksemme ja suojaa tuotantosi listeria-, salmonella- ja muilta bakteereilta.
BLÜCHER on ensimmäinen viemäröintijärjestelmien valmistaja, jolla on sekä EHEDG-jäsenyys että HACCP-sertifiointi.