Rotilta suojaavat ratkaisut

Suojaa rakennuksesi rotilta

Rotat ovat yksi viemärijärjestelmän suurimmista haasteista. Ne jyrsivät tiensä läpi viemäreihin, rakentavat pesiä ja saavat poikasia. Ne voivat viemäreissä hyvin, mutta päästessään sisälle koteihin ne tuottavat kaaosta ja levittävät bakteereja ja tauteja.
Muovista tai betonista valmistetuissa putkissa rotat pääsevät jyrsimään tiensä läpi viemäriin ja putkiston uusiminen alusta asti on kallista.
351_300_110-exploded

Ruostumaton teräs pitää rotat poissa rakennuksestasi

Noudata näitä kolmeayksinkertaista ohjetta:

  • Käytä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja putkia tai muita rotilta suojaavia putkia uudis- tai korjausrakennusprojektissa
  • Varmista, että kaivo ja vesilukko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä
  • Valitse ruostumattomasta teräksestä valmistettu kansi, joka voidaan ruuvata kiinni kaivoon

Lue lisää ruostumattomasta teräksestä valmistetuista viemäröintiratkaisuista, jotka suojaavat viemärijärjestelmän rotilta 100-prosenttisesti
Rottestop_1_small

Ole tarkkana rottasuojien kanssa

Rottaeste on laite, joka on asennettu putkistoon, tai on erikseen asennettava lisälaite. Esteen ideana on, että vesi pääsee kulkemaan rottaesteen läpi, mutta rotta ei. Niin hyödyllistä kuin tämä onkin, rottaesteet voivat aiheuttaa muita ongelmia, kuten huonontaa veden virtausta, joka taas vaikuttaa putken itsepuhdistuvuusominaisuuksiin tai voi jopa aiheuttaa tukkeumia. Rottastoppari on levennys putkessa, ja sitä voidaan käyttää pystyviemäreissä.

Rottastoppari estää rottaa nojaamasta putken seinämään ja pääsemästä ylös putkea pitkin.

BLÜCHERin rottastoppari on todella tehokas ja varmistaa, että rotat eivät tule taloon viemäröintijärjestelmän kautta.

Tutustu BLÜCHERin rottastoppariin