WaterLine

Tyylikästä. Eleganttia. Toimivaa

WaterLine-lattiakaivoja on suunniteltu omakotitaloihin, kerrostaloihin ja liikerakennuksiin, ja ne on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä – joka on materiaalina erittäin kestävää, hygieenistä ja esteettisesti miellyttävän näköistä. Nämä kaivot ovat tarkoin suunniteltuja ja moderneja, ja ne johtavat veden pois tehokkaasti ilman, että kylpyhuoneen designista ja henkilökohtaisesti tyylistä kannattaa tinkiä.

WaterLine-lattiakaivot:

  • Mukautuva
  • Siisti ja turvallinen asennus
  • Korkeussäätö
  • Helposti puhdistettava
  • Voidaan sovittaa kallistuksen kautta täydellisesti lattiaan
  • Ei tarvetta leikata laattoja

WaterLine –lattiakaivot voidaan asentaa seinän viereen, suihkusyvennykseen tai keskilattialle.

WaterLine tyyppi 275 muovimattolattialle. Lattiakaivoon saatavana COPENHAGEN-kansi, joten sama tyylikäs eleganssi säilyy myös tässä kokonaisuudessa.

Valitse tyylisi

TOKYO

TOKYO-kannet tarjoavat paljon vaihtoehtoja. Kansi on rakenteeltaan kehysmäinen ja se voidaan sovittaa kylpyhuonelaattojen kanssa yhteen siten, että lattiakaivo sulautuu lähes näkymättömästi lattian muuhun rakenteeseen.

OSLO

OSLO on samalla sekä klassinen että moderni. Veden pisaroitumisesta inspiraationsa saanut kannen raikas muotokieli kerää huomiota viemättä huomiota muulta sisustukselta.

COPENHAGEN

COPENHAGEN-kannet edustavat yksinkertaista eleganssia ja tuovat viimeisen silauksen minimalistiseen kylpyhuoneeseen. Sileä, ruostumaton teräspinta puhuu puolestaan ja se on helppo pitää puhtaan kiiltävänä.

ATHENS

ATHENS-sarja on saanut inspiraationsa antiikin Kreikasta. Klassinen malli on myös täydellinen valinta välimerellistä maalaistyyliä edustaviin kylpyhuoneratkaisuihin.

DETROIT

DETROT-kansi antaa kylpyhuoneelle luonnetta teollisella designilla.

VIENNA

Se alkuperäinen. Perinteinen ja kaikkein tunnetuin BLUCHER:n ritilämalli. Hillitty ritilämalli sopii mihin tahansa kylpyhuoneeseen.

Minkä värin sinä haluaisit?

Valikoimastamme löytyy eri värisiä ja mallisia kansia - minkä sinä valitsisit.

Lue lisää

 

Waterline – messinki

Waterline – musta

Ota yhteyttä BLÜCHERiin

Kannet

Tarjomme laajan valikoiman erilaisia kansi-vaihtoehtoja.

Selaa kansia

Yhteystiedot

Blücher -tuotteita varastoivat tukkuliikkeet

Ota yhteyttä - Blücher Suomi