Viking Line GloryAsiakas tarvitsi uuteen autolauttaan luotettavan ja kestävän viemäröintiratkaisun, joka täyttäisi ilmastoälykkään merenkulun korkeat vaatimukset.

Projekti:

Yksi maailman ilmastoälykkäimmistä aluksista rakennettiin BLÜCHERin viemäröintijärjestelmästä harmaalle ja mustalle jätevedelle.

Asiakkaan tarpeet

Viking Linen uudessa lippulaivassa Viking Gloryssa vastuullisuus, energiatehokkuus ja innovatiivinen pohjoismainen muotoilu ovat ensiarvoisen tärkeitä ominaisuuksia. Tähän hankkeeseen asiakas tarvitsi luotettavan ja kestävän viemäröintiratkaisun, joka täyttäisi korkeat vaatimukset ilmastoälykkääseen merenkulkuun.

Ratkaisu

Huomattava määrä tuotteita mukaan lukien koko ruostumattomasta teräksestä valmistettu saniteettitilojen tyhjennysjärjestelmä harmaalle ja mustalle jätevedelle. Tähän uuteen, vaikuttavaan matkustaja-autolauttaan on asennettu muhviputket, -yhteet, lattiakaivot ja -altaat. Tämä ratkaisu tukee kestävää kehitystä sekä on vahva ja palonkestävä. Koko järjestelmä on ruostumatonta terästä AISI 316L.

Lopputulos

BLÜCHER on toimittanut ajallaan viemäröintiratkaisun. Ruostumattomalla teräksellä on erittäin pitkä käyttöikä ja se on 100% kierrätettävä materiaali, ollen näin ympäristöystävällinen. Viking Line on koko prosessin ajan ollut tyytyväinen sekä tuotetukeen että palveluun, jota he saivat BLÜCHERiltä. M/S Viking Glory otettiin käyttöön 1.3.2022 reitillä Turku-Maarianhamina-Tukholma.
BLUCHER_channel_typemark

Jaa artikkeli

Asiakas:

Viking Line Abp

Rakennustelakka:

Xiamen Shipbuilding Industry Co Ltd., Kiina

Teollisuuden ala:

Marine

Alustyyppi:

Matkustaja-autolautta

Asennetut tuotteet:

Kari Granberg
Projektipäällikkö
Viking Line Abp
Matkustajalaivaprojektissa voi tulla eteen paljon haasteita, mutta BLÜCHERin viemäröintijärjestelmän kanssa sellaisia ei tullut vastaan. Laivanvarustamo on erittäin tyytyväinen palveluun ja tukeen, jota rakennustelakan kanssa saimme BLÜCHERiltä.