Referenssit

Keski-Suomen Sairaala Nova

Keski-Suomen Sairaala Nova, Jyväskylä

Projektin sairaalaosan, keittiön ja parkkitalon haponkestävät muhviviemärit on toteutettu BLÜCHER® EuroPipe -viemäröintijärjestelmällä. Lisäksi toimitimme kohteen keittiöön ja parkkitalo-osaan lattiakaivoja ja lattia-altaita sekä viemäröintikouruja.

 

Kauppakeskus Redi, Helsinki

Kauppakeskus Redi, Helsinki

Kohteen sadevesiviemäröinti on toteutettu kokonaisuudessaan BLÜCHER® EuroPipe -viemäröintijärjestelmällä. Muhviviemäreiden paineenkestoa on lisäksi kasvatettu BLÜCHERin liitospannoilla, joilla saadaan hetkellisesti 3 bar paineenkesto.

Kauppakeskus Tripla, Helsinki

Kauppakeskus Tripla, Helsinki

Kauppakeskuksen ravintolamaailman viemäröinti on toteutettu BLÜCHER® EuroPipe -viemäröintijärjestelmällä sekä kiinteistökaivoilla ja lattia-altailla. Myös kohteen muussa viemäröinnissä on käytetty BLÜCHER® Viemäröintijärjestelmän ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistettuja muhviputkia ja -osia.

Tampereen Kansi ja Areena, Tampere

Tampereen Kansi ja Areena, Tampere

Kauppakeskuksen ravintolamaailman viemäröinti on toteutettu BLÜCHER® EuroPipe -viemäröintijärjestelmällä, kiinteistökaivoilla ja lattia-altailla. Myös kohteen muussa viemäröinnissä on käytetty BLÜCHER® Viemäröintijärjestelmän ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistettuja muhviputkia ja -osia.

Hotelli Seaside, Helsinki

Hotelli Seaside, Helsinki

Hotelli Seasiden kaikki 335 hotellihuonetta uudistettiin täysin ja samalla kohteen vanhat valurautaviemärit korvattiin BLÜCHER® EuroPipe -viemäröintijärjestelmällä. Lisäksi BLÜCHER toimitti kohteeseen useita käsi- ja sähkökäyttöisiä putkileikkureita helpottamaan asennusta.

 

Raisio Oy

Raisio Oy, Terveellisten elintarvikkeiden tuotantolaitos, Raisio

Raisio Oy:n uuteen hiilineutraaliin tuotantolaitokseen valittiin lattiakaivoiksi BLÜCHER HygenicPro® -lattiakaivot, lisäksi viemäröinti toteutettiin BLÜCHER® EuroPipe -viemäröintijärjestelmällä. Kohteessa pyrittiin mahdollisimman korkeaan hygieniaan, jotta voidaan varmistaa tuotannon häiriötön jatkuminen.

PHKS, Päijät-Hämeen keskussairaala, Rakennusvaihe 7

PHKS, Päijät-Hämeen keskussairaala, Rakennusvaihe 7

Kohteen potilastilojen lattiakaivoiksi valittiin BLÜCHER® Drain MULTI -lattiakaivo. Säädettävä MULTI -lattiakaivo mahdollistaa korkeussäädön työmaalla pintavaluvaiheessa ja näin helpottaa huomattavasti asennusta. Lisäksi kohteeseen on asennettu BLÜCHER® Drain Industrial-tuoteryhmän lattiakaivoja ja -altaita.


Katso täältä listaukset kaikista referensseistämme