Bakteerien leviämisen estäminen elintarvike- ja juomateollisuudessa

Hygienia- ja puhdistusmenetelmät ovat keskeisiä toimenpiteitä, joilla voidaan ylläpitää ja turvata korkea taso ruokatuotannossa.

Kaikki pinnat ja laitteet pitää olla helposti puhdistettavissa ja helppo pitää puhtaana. Puhdistusprosessien jätevedet ohjataan nopeasti eteenpäin tehokkaan viemäröintijärjestelmän kautta.

 

 

Hygienia on tärkeämpää kuin koskaan

BLÜCHER HygienicPro:n etuja:

-         suunniteltu ilman kulmia ja koloja, joihin bakteerit usein pesiytyvät

-         kestää useita puhdistuskemikaaleja

-         sietää korkean lämpötilan puhdistusta sekä höyrydesinfiointia

-         materiaalina ruostumaton teräs

 

 

Säästä vettä, aikaa ja rahaa!

HygienicPro®-kourun uniikin muotoilun ansiosta vedenkäyttö on vähäistä ja kaivo on erittäin nopea tyhjentää verrattuna vakiokouruun.HygienicPro® tehokas virtaus

HygienicPro®-kourun uniikki muotoilu mahdollistaa tehokkaan virtauksen kohti poistokohtaa, pitäen kourut tyhjinä ja puhtaina myös pienellä vesimäärällä.
Säästä vettä, säästä rahaa.
HygienicPro roskasiivilä

Lyhyemmät tuotantokatkokset

Tilava roskasiivilä vähentää täyttyneen siivilän tyhjennyksien aiheuttamia tuotantokatkoksia. Siivilän rei’itys on muokattavissa asiakkaan tarpeen mukaan.
HygienicPro, pyöreä vai kulmikas

Helppoa ja tehokasta lattianpuhdistusta

Sivuilta avoin ritilä, pyöristetyt kulmat, eikä likaa kerääviä koloja estävät jätteiden ja epäpuhtauksien kerääntymisen ritilän päälle. Täten bakteerikasvustoa ei pääse kasvamaan ja järjestelmä pysyy mahdollisimman hygieenisenä.
Liitokset

Varmat ja kestävät liitokset
HygienicPro®-kourun valutartunnat varmistavat tukevan sidoksen asennuksessa. Näin kaivon ja lattian väliin ei jää rakoja, joihin bakteerit voivat pesiytyä.
Suojaava kansi

Siisti ja turvallinen asennus
Suojaava kansi on samalla valumuotti. Muotti jättää kourun/kaivon ympärille varauksen, joka täytetään lattiapinnoitteella. Tämä tekee kourun liitoksesta lattiaan tukevan ja yhtenäisen. Asennuksessa säästyy aikaa ja rahaa.
Valitse oikea kansi

Valitse oikea kansi
Ei kulmia, ei nurkkia, ei tarttuvia pintoja. Valitse oikea kansi rst-viemäröintijärjestelmääsi.
Sankarit taustalla

Hygienialla on väliä 
Kiitos kuuluu kaikille alan ammattilaisille, jotka takaavat turvallisen elintarviketuotannon meille kaikille joka ikinen päivä. Me BLÜCHERillä tiedämme, että heidän ansiosta meillä on turvallista ruokatuotantoa. He ovat meidän kumppaneita, jotka suojelevat meitä listerialta, salmonellalta ja muulta bakteerikasvustolta viemäröintijärjestelmissä.


BLÜCHER® Drain Design

Tutustu BLÜCHER® Drain Design -tuotevalikoimaan.

Lataa esite tästä.