30.06.2020

Uusi BLÜCHER® Art Deco -linjakaivo avaa uusia mahdollisuuksia


Art Deco mullistaa suunnittelun, tyylin ja toiminnallisuuden – ja se on helppo asentaa

Art Deco -lattiakaivot on tarkoitettu sekä uusiin rakennuksiin että remontoitaviin taloihin, kerrostaloasuntoihin ja liikerakennuksiin. Ne ovat täydellinen valinta silloin, kun kylpyhuoneelle halutaan antaa erityinen vivahde.

Niiden suunnittelu on tulosta huolellisesta työstä ja innovaatioista. Sen niukan ajaton, nykyaikaan päivitetty muotoilu henkii muistoja ajalta, jolloin käytettiin muotoon puristettuja teräsaltaita. Lisäksi Art Deco on innovatiivinen muussakin mielessä. Helppokäyttöisyys on kaikkein tärkeintä – linjakaivon asentaminen on yksinkertaista, ja se on helppo puhdistaa ja huoltaa.


Art Deco -lattiakaivojen edut:

• Helppo määritellä – käytettävissä BIM-objektit

• Helppo varastoida – "yhden koon" ratkaisu

• Helppo ja nopea asentaa

• Helppo puhdistaa ja huoltaa


Valitse oma Art Deco -tyylisi

Art Deco Teräs
Etsitkö tyylipuhdasta ja klassista tyyliä kylpyhuoneeseen? Tämä ajaton design sopii kaikkialle.

Art Deco Musta*

Art Deco Musta antaa kylpyhuoneelle trendikkään nykyaikaisen ilmeen.

Art Deco Messinki*
Tämä linjakaivo on rohkea valinta ja antaa kylpyhuoneelle erityistä näyttävyyttä. Tämän vaihtoehdon avulla voit luoda ainutlaatuisen yksilöllisen tyylin.


BLÜCHER® Art Deco -linjakaivojen asennus on helppoa
Tarvitaan vain lattiapinnan lopullinen korkeus, jotta seinälaippa ja alempi osa voidaan kiinnittää sopivalle korkeudelle. Asenna viemärin poistoputki ja vala betoni laippaan asti. Alempi osa on nyt valettu lattiaan. Suorakaiteen muotoinen ruostumaton teräskouru asennetaan nyt alemman osan päälle ja sen korkeus säädetään sopivaksi vesieristykseen ja laatoitukseen nähden. Lopuksi kourun ja lattian väliset liitokset viimeistellään kiinnittämällä ja tiivistämällä.

Katso asennusvideo täältä!


BLÜCHER® Art Deco -linjakaivot on helppo puhdistaa ja huoltaa

Koko ritilää ei tarvitse nostaa lattiasta puhdistusta varten. Art Decossa on pieni irrotettava kansi, jonka voi huuhdella hanan alla, eli lattiakaivon puhdistus käy nopeasti ja se on taas valmiina käyttöön.


*) Ota yhteyttä BLÜCHERiin ja sovi toimitusaika


BLÜCHER® Drain Design

Tutustu BLÜCHER® Drain Design -tuotevalikoimaan.

Lataa esite tästä.