15.12.2020

Uudet trendivärit kylpyhuoneeseen


Haluaisitko tyylikkään ja modernin ilmeen kylpyhuoneeseen? Nyt voit valita omaan persoonaasi sopivan värillisen kaivon. BLÜCHER tuo markkinoille laajan skaalan värikkäitä kaivoja, jotka vastaavat hyvin uniikkien ja trendikkäiden vaatimusten nykyistä kysyntää. Kaikki kaivot soveltuvat sekä uudisrakentamiseen että remontointiin niin omakotitaloihin, kerrostaloihin, hotelleihin kuin muihinkin liikerakennuksiin.

Tunnetut kaivot uusissa väreissä
Saatat jo olla tutustunut ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin suosittuihin, klassisiin kaivoihimme. Nämä alkuperäiset Waterline- , kolmio- ja neliömalliset lattiakaivot saa nyt myös tyylikkäällä mustalla tai ylellisellä messinkipinnalla. Valitse oma suosikkimuotosi ja -värisi!

Uusi, ajaton Art Deco linjakaivo
Ei kannata unohtaa uutta BLÜCHER Art Deco linjakaivoa - vallankumouksellinen niin muotoilun, ilmeen, toimivuuden kuin myös asennuksen osalta. BLÜCHER® Art Decossa olemme ajatelleet suihkuun sopivan lattiakaivon aivan uudella tavalla. Innovatiivisen ja ajattoman muotoilun lisäksi kaivo on helppo pitää puhtaana. Art Deco-linjakaivo saatavana nyt ruostumattoman teräksen, mustan- tai messinginvärisellä pinnoitteella.


BLÜCHER® Drain Design

Tutustu BLÜCHER® Drain Design -tuotevalikoimaan.

Lataa esite tästä.