07.08.2019

Ruostumaton teräs – kestävä, monien etujen materiaali


Kestävää kehitystä
Me BLÜCHERillä ymmärrämme täysin vastuumme ympäristön suhteen. Pyrimmekin minimoimaan päästöt ja jätteet käyttäessämme raaka-aineita ja energiaa tehokkaasti. Käyttämällä materiaalina ruostumatonta terästä ympäristöhyötyjä saadaan valmistuksessa, käytössä ja kierrätettävyydessä.
Kun tarkastellaan ruostumattoman teräksen käyttöä eri sovelluksissa, huomataan, että useissa tapauksissa se on avain kestävään kehitykseen. Oikein käytettynä ruostumattoman teräksen avulla voidaan pienentää kuluja ja hiilijalanjälkeä.

100% kierrätettävä
Ruostumaton teräs on ekologinen, kestävä materiaali ja voidaan kierrättää 100% uusiin materiaaleihin ja tuotteisiin. Ruostumattoman teräksen laatu säilyy kierrätettynäkin. Se on myrkytön tuote, joka ei vaadi pinnoitusta tai muuta pintakäsittelyä. Näin kierrätys on entistäkin helpompaa ja puhtaampaa. Lisäksi ruostumattomasta teräksestä ei irtoa myrkyllisiä kaasuja tulipalon sattuessa.

Vähentyneet CO2-päästöt
Liikenne aiheuttaa suurimmat CO2-päästöt. Päästöjen suuruus riippuu kuljetettavien lastien määrästä ja painosta. Ruostumaton teräs painaa vain kolmanneksen vastaavaan perinteiseen materiaalituotteeseen verrattuna. Näin ollen ruostumaton teräs aiheuttaa paljon vähemmän CO2-päästöjä kuin raskaammat materiaalit.

Pitkä elinkaari
Ruostumaton teräs on käytännössä huoltovapaa materiaali, jolla on minimaaliset huolto- ja korjauskustannukset. Ruostumaton teräs on myös iskun- ja korroosionkestävää.
Vaikka rakennuksen käyttöikä päättyy, ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet ovat edelleen kuin uusia.


BLÜCHER® Drain Design

Tutustu BLÜCHER® Drain Design -tuotevalikoimaan.

Lataa esite tästä.