31.07.2017

Meyer Group myönsi BLÜCHERille “Vuoden toimittaja 2016”-palkinnon


BLÜCHERille myönnettiin toistamiseen tämä palkinto, ja tällä kertaa se tuli koko Meyer Groupilta. Tällä kertaa Turussa järjestetyissä vuotuisissa toimittajajuhlissa, BLÜCHERille annettiin arvostettu ”Vuoden toimittaja 2016”-palkinto hyvästä yhteistyöstä, erinomaisesta suoritustasosta ja koko BLÜCHERin sitoutuneisuudesta Meyer Groupia kohtaan vuonna 2016.

 

Meyer Group on vuosittain, v. 2006 lähtien, jakanut valituille toimittajille Vuoden kumppani-palkinnon. Luokitus perustuu tavarantoimittajien hinnoitteluun, luotettavuuteen ja laatuun yhtä valmistettavaa laivaa kohti. Sadat toimittajat ovat osallisina korkealaatuisen risteilyaluksen rakentamisessa. Kovasta kilpailusta huolimatta BLÜCHER on nyt voittanut ”Vuoden kumppani-palkinnon” toistamiseen. Verrattuna ensimmäiseen palkintoon vuodelta 2011, Meyer Group on sittemmin laajentunut ja mukaan kuuluu myös Turun telakka eli Meyer Turku.

 

BLÜCHERin meripuolen vientijohtaja, Michael Tönnesen, joka vastaanotti palkinnon toimittajajuhlassa, sanoo:

”Olen hyvin ylpeä saadessani vastaanottaa tämän palkinnon koko BLÜCHER-tiimin puolesta. Tämä on kaikkien BLÜCHERin työntekijöiden yhteisen ponnistuksen ja korkean sitoutuneisuuden ansiota.”

 

Meyerin muodostaa kolme telakkaa; Meyer Werft ja Meyer Nepturn Saksassa sekä Meyer Turku Suomessa. Telakoiden hankkeisiin kuuluvat risteilyalukset Royal Caribbean Cruisesille, Norwegian Cruisesille ja monille muille laivanvarustajille.


BLÜCHER® Drain Design

Tutustu BLÜCHER® Drain Design -tuotevalikoimaan.

Lataa esite tästä.