BLÜCHER® Channel- viemäröintikourut

BLÜCHER tarjoaa laajan valikoiman vakio-, modulaarisia ja räätälöityjä viemäröintikouruja ruostumattomasta teräksestä kaikenlaiseen lineaariseen viemäröintiin. BLÜCHER® Channel-tuotteet ovat ihanteelliset käytettäväksi laitoskeittiöissä, elintarvike- ja juomateollisuudessa sekä kemian- ja lääketeollisuudessa. Tuotevalikoima on täysin yhteensopiva BLÜCHER® Drain Industrial - ja  BLÜCHER® EuroPipe-lisätarvikkeiden kanssa.

BLÜCHER lattia-altaat, viemäröintikourut ja ritilät täyttävät kaikki vaatimukset
BLÜCHERin viemäröintikouruihin on sisäänrakennettu kaato, keski- tai päätypoisto, useissa vakioleveyksissä - ja pituuksissa, 1m-6m. Rakokourua saatavana vakiomittaisena aina 12m saakka. Viemäröintikourut soveltuvat betoni-, laatta-, muovimatto- ja massalattioille, ja ne voidaan varustaa ritilöillä kuormitusluokaltaan 250-12,000kg.  Koska kourut ovat sileäpintaisia eikä niissä ole teräviä kulmia, on puhdistaminen ja hygieniatason ylläpitäminen helppoa.

Varmista tehokas viemäröinti laitoskeittiöissä
BLÜCHER® Channel-valikoimaan kuuluu myös lattia-altaat betoni-, laatta-, massa- ja muovimattolattioille. BLÜCHERin lattia-altailla on helppo tehdä oikea kaato lattiaan. Näin taataan, että isonkin alueen viemäröinti voidaan ohjata yhteen suuntaan ja suoraan viemäröintikouruun. Lattia-altaan täydentää kevyt ja kestävä verkkoritilä, jossa on tehokas liukuesto kuvio.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut viemäröintikourut- ja altaat kaikenlaisiin sovelluksiin
BLÜCHER® Channel-kourut soveltuvat myös ulkokäyttöön, katuojitukseen, tai ohjaamaan vesi pois katoilta. Valikoimastamme löytyy myös ratkaisut  alueille, joissa kuljetaan paljain jaloin; uima-altaan ympärille, suihkutiloihin, pukuhuoneisiin ym. paikkoihin.

Viemäröintikourut- ja altaat asiakkaan toiveiden mukaan