Tuotteemme tarjoavat ratkaisun kaikkiin teollisuuden sovelluksiin

BLÜCHER® Drain Industrial on kattava valikoima teollisuuskaivoja ja lisätarvikkeita teollisuuden tuotantotiloihin ja laitoskeittiöihin.

Laajan tuotevalikoiman ja modulaarisen järjestelmän ansiosta voidaan tehdä monenlaisia eri yhdistelmiä kaikenlaisiin viemäröintitarpeisiin.

Korkeuden säätö mahdollistaa helpon asennuksen
Kaksiosaisen teollisuuskaivon useat ominaisuudet, kuten kaivon korkeuden säätö, kääntö- ja kallistusmahdollisuus helpottavat työmaalla tehtävää asennusta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen BLÜCHER® Drain Industrial-tuotteiden helposti puhdistettava, sileä pinta takaa hygieenisyyden, itse puhdistuvuus- ominaisuuden sekä korkean virtauskapasiteetin.

Ensiluokkaista hygieniaa viemäröintijärjestelmääsi
BLÜCHER® Drain Industrial-tuotteet soveltuvat mainiosti laitoskeittiöihin, ostoskeskuksiin, lentokentille, elintarvike- ja juomateollisuuteen kuten myös kemian- ja lääketeollisuuteen. Nämä teollisuuden alat  vaativat  luotettavia viemäröintiratkaisuja, jotka omaavat ensiluokkaiset hygieeniset ominaisuudet. Kaikki edellä mainitut toimialat vaativat luotettavia ja ensiluokkaisen hygieenisiä viemäröintiratkaisuja,  jotka ovat lisäksi helposti puhdistettavia ja tarkastettavia.

Muokkaa ratkaisusi lisätarvikkeillamme
Valtavaan lisätarvikevalikoimaan kuuluvat esim. vesilukot, roskasiivilät, hiekkakorit kuten myös tarkastusluukut ja kannet sisä- ja ulkokäyttöön. BLÜCHERillä on myös laaja valikoima viemäröintikouruja teollisuuskäyttöön. Räätälöityjä tuotteita, esim. lasinerottelijoita on asiakkaan pyynnöstä saatavilla. Patentoitua, ruostumattomasta valuraudasta valmistettua Hygienic Pro-ritilää on myös saatavana teollisiin ja kaupallisiin asennuksiin.