BLÜCHER ®EUROPIPE -ruostumattomasta teräksestä valmistetut muhviputket ja -yhteet on helppo asentaa

BLÜCHERillä on laajin  valikoima ruostumattomasta teräksestä valmistettuja muhviputkia ja yhteitä. BLÜCHER® EuroPipe-tuotteita valmistetaan kokoluokissa ø40mm - ø315mm, pituudeltaan 0,15m-6m. Valikoiman täydentää kulma- ja haarayhteet sekä putkenkannattimet. Mm. puhdistusputket ja rat stop kuuluvat myös valikoimaan. Lisäksi BLÜCHERillä on tarjota valikoima asennus työkaluja, kuten käsi- ja sähkökäyttöinen putkileikkuri, joiden avulla on helppo katkaista BLÜCHER® EuroPipe – putki työmaalla.

Säästä aikaa asennuksessa
Putkia voidaan käyttää sekä maan päällä että maan alla. Keveytensä ansiosta asennukseen riittää vain yksi henkilö. Putkenkannattimien vähäisen tarpeen ja muhviputki-järjestelmän ansiosta asennuksessa todella säästyy aikaa.  BLÜCHER –putkileikkurit sekä katkaisevat putken, että tekevät pistopäähän tarvittavan viisteen yhdessä työvaiheessa. BLÜCHER® EuroPipe on helppo asentaa ja liittää kaivoihin, kouruihin ja muuhun putkistoon ilman sovitusyhteitä tai liittimiä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut putket soveltuvat kaikille toimialoille
BLÜCHER® EuroPipe- putkia ja –yhteitä voidaan käyttää sekä uudisrakentamiseen että saneerauskohteisiin. Soveltuvat myös esim. jätevesien viemäröintiin, sadevesiviemäröintiin, alipaineviemäröintiin ja kattokaivojärjestelmiin asuintaloihin, sairaaloihin, laitoskeittiöihin, juoma- ja elintarvike-, kemian- ja lääkealan teollisuuteen sekä kaksoisviemärijärjestelmään laivolla.

Ruostumattoman teräksen sileä pinta ja korkea virtauskapasiteetti vähentää lian tarttumisen putkien sisäpinnoille, ja takaa järjestelmän vähäisen huoltotarpeen ja pitkän elinkaaren.