Valitse BLÜCHER-marinelattiakaivot, hygieeninen viemäröintiratkaisu

Puhtaat ja hygieeniset olosuhteet hyteissä, keittiöissä ja saniteettitiloissa ovat hyvinvoinnin ehdoton edellytys laivoilla.

Tuotevalikoima soveltuu kaikenlaisille alusten kansirakenteille
BLÜCHER® Drain Marine on kehitetty yhteistyössä mailman johtavien laivanvalmistajien kanssa. Modulaarinen järjestelmä ja runsas lisätarvikevalikoima tarjoaa useita eri yhdistelmiä meriteollisuuden sovelluksiin. Tämän johdosta tuotetarjontamme pystyy täyttämään jokaisen, yksittäisen asennuksen erityisvaatimukset kaikenlaisille kansirakenteille. 

BLÜCHER-marinekaivot on helppo asentaa, riippumatta kannen viimeistelymateriaalista
Kaikki BLÜCHER- marinekaivot soveltuvat hitsattaviksi kanteen, voidaan varustaa irroitettavalla vesilukolla ja soveltuvat kaikille lattiapintamateriaaleille. RST –kaivot voidaan varustaa sekä alumiini-  ja RST –laipalla. Tämä yhdistelmä mahdollistaa RST.-hitsauksen suoraan alumiinikansirakenteeseen ja läpivientiyhteeseen.

Marinekaivot voidaan sovittaa yhteen putkistojärjestelmän kanssa
Erityisen hyvin meriteollisuuden kaksoisviemärijärjestelmään, niin umpivirtaus- kuin painovoimajärjestelmäänkin, soveltuvat BLÜCHER® EuroPipe ruostumattomasta teräksestä valmistetut muhviputket ja yhteet. Muhviputkijärjestelmää meriteollisuuden sovelluksiin  on saatavana kokoluokasta 40mm aina 200mm saakka.