Valmis sadevesiviemäröintijärjestelmä katolle ruostumattomasta teräksestä

BLÜCHER® Drain Roof- kattokaivojärjestelmä sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetut kattokaivot ja lisätarvikkeet.  Yhdessä BLÜCHER® EuroPipe-muhviputkien kanssa saadaan täydellinen sadevesiviemäröintijärjestelmä. Järjestelmä sopii kaikille tasakattorakenteille; bitumi- ja yksikerroskatteelle. Soveltuu yhtä hyvin niin painovoima- kuin umpivirtausjärjestelmäänkin.

Maksimaalinen suorituskyky, minimaalinen huoltotarve
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sadevesiviemäröintijärjestelmä on lähes huoltovapaa, iskun-, palon-, ja korroosion kestävä, eikä lisää rakennuksen palokuormaa. Sileän sisäpintansa ansiosta ruostumattomalla teräksellä on seuraavat ominaisuudet; itsepuhdistuvuus, korkea virtaama ja tukosten ehkäisy.

Valmistaudu sään vaihteluihin
Laaja BLÜCHER® Drain Roof-lisätarvikevalikoima sisältää ulosheittäjät, kondenssieristeet ja lämmityskaapelit, jotka takaavat, että katto pysyy vesitiiviinä myrskysateenkin sattuessa eikä jäädy vaikka lämpötila laskee alle 0°.

Autamme sadevesiviemäröintijärjestelmän suunnittelussa
BLÜCHER auttaa tarvittaessa sadevesiviemäröintijärjestelmäsi kehittämisessä ja suunnittelussa. Pyydä virtauslaskelma BLÜCHERiltä, jotta voidaan määrittää koko järjestelmän tarve kaivoille, putkille, yhteille ja lisätarvikkeille.