BLÜCHER – asiakasta ajatellenBLÜCHER - Keeping up the flow

BLÜCHER on perustettu vuonna 1965. Perustaja Johannes Blücher Skibild oli tuon ajan putkialan ammattilainen, jolla oli selkeä näkemys alasta. Tänä päivänä BLÜCHER on yksi Euroopan johtavista  RST- viemäröintituotteiden ja -järjestelmien tuottaja. Tytäryhtiöitä ja sivuliikkeitä on ympäri Eurooppaa, Venäjällä, Kauko-Idässä ja Intiassa. Tuotanto, varasto, testaus ja hallinto sijaitsevat  pääkonttorissamme, joka sijaitsee Vildbjergissä, läntisessä Tanskassa.

Watts Water Technologies
BLÜCHER on amerikkalaisen Watts Water Technologies, Inc. -yhtymän omistuksessa ( NYSE: WTS). Se on maailman johtava yritys veden tehokkuuteen, turvallisuuteen ja laatuun liittyvien valvontajärjestelmien ja  innovatiivisten tuotteiden valmistuksessa.

Viemäröintijärjestelmä kaikkiin sovelluksiin
BLÜCHER tarjoaa viemäröintijärjestelmiä kaikkiin sovelluksiin, yksittäisestä kylpyhuoneesta isoihin teollisuuslaitoksiin ja  luksus-risteilijöihin. Tuotevalikoimaamme kuuluu 2500 tuotetta, mukaan lukien vakio- ja erikoistuotteet; lattiakaivot, viemäröintiputket ja -kourut. Kaikkien tuotteidemme materiaalina on ruostumaton teräs, joka takaa korkean laadun, järjestelmän pitkän käyttöiän, vähäisen huoltotarpeen, erinomaisen virtauksen ja hygieenisyyden.

BLÜCHER-tuotteet on kehitelty niin, että osat voidaan yhdistää toisiinsa  modulaarisesti. BLÜCHER tarjoaa myös räätälöityjä  viemäröintituotteita ja -ratkaisuja, jossa joustavuus ja ammattitaito ovat avainasemassa.

Tietotaitoa, maalaisjärkeä ja asiantuntevaa, omistautuvaa  palvelua
Asiakkaat ympäri maailmaa arvostavat osaamistamme, omistautuvaa palvelua ja maalaisjärkeä. Valmistaessaan laadukkaita viemäröintiratkaisuja ruostumattomasta teräksestä, BLÜCHER sitoutuu lupaukseensa ”Keeping up the flow”.

News

siirry arkistoon ->