Miksi valita BLÜCHERin ruostumattomasta teräksestä valmistetut viemäröintituotteet

Usein viemäröintijärjestelmän valinta perustuu hintaan. Laskelmat, joihin sisältyy asennus, työn osuus ja elinkaariennuste, osoittavat, että, BLÜCHERin ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet ovat pitkällä aikavälillä kustannustehokkain valinta.

Helppo asennus, korkea suorituskyky ja vähäinen huoltotarveBLÜCHERin tuotteilla on lukuisia etuja sen lisäksi, että ajan myötä säästyy rahaa. Ruostumaton teräs on kevyt materiaali, jolloin se  on helppo asentaa . Usein riittää vain yksi asentaja käsittelemään BLÜCHERin viemäriputkia. Koska BLÜCHER-viemäriputkien seinämät ovat ohuet, on niillä korkeampi virtauskapasiteetti kuin muilla saman  nimellishalkaisijan muista materiaaleista valmistetuilla putkilla. Sileän sisäpinnan ansiosta BLÜCHER-putket ovat myös hygieeninen ratkaisu. Vain vähäinen huolto on tarpeellista, joka taas pienentää huollon ja korjauksen kustannuksia. Ruostumaton teräs on korroosion- , palon- ja lämpösäteilyn kestävää ja pitää muotonsa.

Omistautuvaa palvelua koko prosessin ajan
Tarjoamme asiakkaillemme joustavaa ja tehokasta palvelua. Asioiminen kanssamme on helppoa. Kokeneet insinöörimme omaavat  laajan tietotaidon viemäriprojektien suunnittelussa. He tarjoavat teknistä neuvontaa läpi koko prosessin; hankesuunnittelusta asennuksen viimeistelyyn saakka.