BLÜCHER® EuroPipe

Markkinoiden monipuolisin ja helppokäyttöisin viemäröintijärjestelmä!

BLÜCHER® EuroPipe-viemäröintijärjestelmään kuuluu ruostumattomista teräslajeista AISI 304 ja AISI 316L valmistettavia putkia ja niiden yhteitä, joissa on muhvi ja huulitiivisterengas.

BLÜCHER® EuroPipe on monipuolinen, kevyt ja helposti asennettava putkijärjestelmä, jonka osien halkaisija on 40, 50, 75, 110, 125, 160, 200, 250 ja 315 mm ja vakiopituudet 0,15 … 6 metriä.

Laaja yhteiden valikoima sopii kaikkiin kohteisiin yksinkertaisista maanpinnan alaisista asennuksista monimutkaisiin teollisuuden putkistoihin.

BLÜCHER® EuroPipe-viemäröintijärjestelmän lukuisten etujen joukkoon kuuluvat korroosionkestävyys, keveys, erinomaiset hygieniaominaisuudet, lämmön- ja palonkestävyys.

BLÜCHER® EuroPipe-putkijärjestelmän nykyaikaisen suunnittelun ja BLÜCHERin putkileikkureiden (käsikäyttöisen ja sähkökäyttöisen) avulla saavutetaan myös parempi työskentely-ympäristö. Keveyden ja helpon käsiteltävyyden takia asentaminen on huomattavasti nopeampaa muihin metalliputkijärjestelmiin verrattuna eikä raskaita taakkoja tarvitse nostaa.