Viemäröintijärjestelmä liikerakennuksiin ympäri maailman

Sairaalat, urheilukentät, koulut, hotellit , ravintolat, ostoskeskukset, lentokentät ja monet muut paikat  ovat esimerkkejä liikerakennuksista, joissa on käytetty BLÜCHERin viemäröintiratkaisuja. Kiinteistö- ja teollisuuskaivoja, viemäröintikouruja ja -putkia sekä -yhteitä asennetaan keittiöihin, laboratorioihin, puku-, kylpy ja -pesuhuoneisiin, saniteettitiloihin jne. BLÜCHERin ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet ovat ykkösvalinta tiloihin, joissa erityisen tärkeitä seikkoja ovat hygieenisyys ja kestävyys.

Lyhennä asennusaikaa ja vähennä kustannuksia BLÜCHER® EuroPipe -muhviputkilla
BLÜCHER® EuroPipe -muhviputkijärjestelmä on helppo asentaa ja katkaista. Se on myös kevyt käsitellä, hygieeninen ja kemikaaleja kestävä.  Sen lisäksi, että BLÜCHER® EuroPipe -muhviputkijärjestelmä takaa putkiston pitkäikäisyyden pienentää se myös merkittävästi asennusaikaa ja -kuluja. Tämän takia BLÜCHER® EuroPipe on ideaali ratkaisu suuren mittakaavan rakennusprojekteihin.

Lisätarvikkeilla  lukuisia eri mahdollisuuksia
BLÜCHER tarjoaa  lattiakaivoja kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Kaivoja voidaan täydentää useilla eri lisätarvikkeilla; vesilukolla, roskasiivilällä, vedeneristyslaipalla, ritilällä ja sivuliitännöillä.  Irrotettavan vesilukon ansiosta kaivo on helppo puhdistaa ja tarkastaa. Kun vaaditaan hygieenisyyttä, BLÜCHER suosittaa käyttämään erityistä Hygienic-Pro-ritilää.

Kaikenmallisia  ja kaikenkokoisia lattia-altaita ja -kouruja
Vakiovalikoima lattia-altaita ja -kouruja on tarjolla suurkeittiöihin ja märkätiloihin. Tuotteita valmistetaan myös asiakkaan toiveiden mukaisesti. Liikerakennusten sovelluksiin käytetyt viemäröintiratkaisut  täydentyvät BLÜCHERin painovoima- ja umpivirtausjärjestelmään soveltuvilla kattokaivoilla. Tämä on tehokas ratkaisu tasakaton omaaviin rakennuksiin.

News

siirry arkistoon ->