BLÜCHERin markkina-alueet

Asuinrakennukset
Kylpyhuoneissa, wc-tiloissa ja kellaritiloissa puhtaat ja hygieeniset olosuhteet ovat tärkeitä elementtejä kodin omistajan hyvinvoinnin kannalta. BLÜCHER valmistaa helposti puhdistettavia, varmasti  toimivia ja esteettisiä viemäröintiratkaisuja. Ruostumattoman teräksen käyttö luo kauniin, klassisen ilmeen.

Liikerakennukset
Liikerakennukset kuten sairaalat, koulut, ravintolat , uimahallit  ja vapaa-ajan keskukset luottavat BLÜCHERin ydinosaamiseen suunniteltaessa ja valmistettaessa kaivoja, viemäröintikouruja ja -putkia. Me tarjoamme laajan valikoiman ratkaisuja liikerakennusten viemäröintitarpeisiin.

Teollisuus
BLÜCHER on erikoistunut isojen teollisuustilojen ja -rakennusten  viemäröintiratkaisuihin. Tarjoamme laajan valikoiman lattiakaivoja, -kouruja ja putkia sekä  vakio- että räätälöityihin viemäröintiratkaisuihin.  Tuotteemme on suunniteltu siten, että vesi voidaan turvallisesti ohjata pois esim. tuotantoalueilta, laboratorioista, keittiöistä ja pukuhuoneista.

Meriteollisuus
Meriteollisuudella on erityinen osa yrityksessämme. Mm. risteilyalukset, luxus -jahdit, kauppa- ja sota-alukset luottavat ratkaisuihimme meriteollisuudessa. Tällä alalla paloturvallisuus, hyvä hygienia ja tuotteiden keveys ovat keskeisiä asioita.

News

siirry arkistoon ->