Laadun varmistus ruostumattomasta teräksestä valmistettujen viemäröintituotteiden tuotannossa

Käyttämämällä maalaisjärkeä, omaamalla  loistavan ammattitaidon ja pitkälle kehitetyn tuotantoteknologian voimme taata tuotteillemme korkean laadun.

Yhdistämällä nykyaikaiset tuotantomenetelmät ja käsityötaidon
BLÜCHER käyttää prosessiin perustuvaa  tuotantotapaa tuotannon jokaisessa vaiheessa.  Laitteistomme Vildbjergissa edustaa kaikkein nykyaikaisinta  putkituotantoa Euroopassa niin hitsauksessa kuin laserleikkauksessakin, syväveto- ja rei’itysvaiheessa, käsin hitsauksessa ja peittauksessakin. Käsityötaidon  ja robottiteknologian käyttö takaavat lyhyet toimitusajat sekä joustavuuden räätälöityjen tuotteiden valmistuksessa.

Sertifioitu laadunvarmistus
BLÜCHER pitää erittäin tärkeänä laadunvarmistusta  tuotteita valmistaessaan. Tästä syystä sille myönnettiin ISO 9001-sertifikaatti vuonna 1991. BLÜCHER oli yksi ensimmäisistä yrityksistä Tanskassa, joille tämä on myönnetty.

BLÜCHER valvoo tauotta koko tuotantoprosessiaan aina tavarantoimittajien valinnasta valmiisiin tuotteisiin ja niiden pakkaamiseen asti.

Perusteellinen dokumentointi ja manuaalinen testaus
Jokaisen terästoimituksen mukana seuraa materiaalitodistus, jonka mukaan ruostumaton teräs täyttää BLÜCHERin asettamat vaatimukset. Vain määräysten mukainen materiaali, voidaan toimittaa edelleen  tuotantoon.

Ennen kuin valmiit tuotteet voidaan laittaa jakeluun asiakkaille, ovat ne käyneet läpi automatisoidun painetestauksen, joka testaa miten tuote kestää sen läpi virtaaman veden paineen. Tuotantoprosessimme tarkastetaan säännöllisin väliajoin niin sisäisten laaduntarkkailijoiden kuin Tanskan ja ulkomaisten laaduntarkkailijoiden toimesta.

News

siirry arkistoon ->