BLÜCHER siirtää arvonsa käytäntöön

Asiakkaat ympäri maailman arvostavat osaamistamme, omistautuvaa palvelua ja maalaisjärkeä.

Tietotaito

BLÜCHERillä todella tiedetään mitä on know how, tietotaito. Vuosikymmenien kokemus alalta on tuotu käytäntöön valmistettaessa kestäviä viemäröintiratkaisuja. Nämä viemäröintiratkaisut on mukautettu kaikenlaisiin rakennustapoihin.

Tuotekehitysosastollamme on omat testauslaitteistonsa. Se toimii yhteistyössä kansainvälisesti tunnettujen, itsenäisten laitosten, esim. Tanskan Teknologian Instituutin(DTI)kanssa. BLÜCHERillä on myös aktiivinen rooli asetettaessa kansainvälisiä standardeja.

Maalaisjärki

BLÜCHER on kehittänyt liiketoimintaansa käyttämällä ns. maalaisjärkeä. Seuraamalla tiiviisti maailman markkinoita voimme hyödyntää tietotaitomme ja mukauttaa tuotteemme asiakkaan toiveisiin ja paikallisiin rakennustapoihin.

Maalaisjärkeä käyttämällä olemme saaneet pidettyä tuotannon hyvin lähellä alkuperäistä paikkaa, jossa  perustajamme kehitti ensimmäisen lattiakaivon ritilän. Yhdistämällä high-tech tuotannon, vankan ammattitaidon ja monen vuoden kokemuksen pystymme mukautumaan asiakkaiden ja markkinoiden tarpeiden muutoksiin. Näin pystymme myös säilyttämään  toimitusten lyhyet toimitusajat, jopa räätälöidyillä tuotteilla.

Palvelu on meille tärkeää

Korkea palvelutaso on olennainen osa BLÜCHERiä. Tarjoamme asiakkaillemme joustavaa ja tehokasta palvelua. Meidän kanssamme on helppo asioida.

Tapanamme on täyttää, ja jopa ylittää, asiakkaiden toiveet. Vastaamme päivittäin lukuisiin kyselyihin ja annamme teknistä tietoa. Annamme neuvoja viemäröintiprojektien suunnittelussa ja asennuksessa, ja varmistamme tuotteiden turvallisen toimituksen työmaalle. Tämän takia työtekijämme ovat meidän arvokas voimavara. Valmistusprosessimme on optimoitu niin, että voimme tarjota yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaidemme toiveiden mukaan.

News

siirry arkistoon ->